Nånstans före jag började skolan, 5-6? års åldern.

Nulltjärn, när det var nån slags hemma dag eller hembygdsfest? där med boxning med mera. För mig var det roligt, det var fullt med folk och man kunde köpa en korv som grillades vid stranden. Fullt med stånd, hembakt bröd, glass med mera.

Det var uppträdanden av olika slag, jag kommer ihåg Bosse – bilskolläraren var där med sitt band och spelade och det dansades på en dansbana. Det var även uppvisning av två boxare, far gillade det, han var förtjust i boxning. Vi tittade på hela uppvisnings matchen.

Det var mycket mygg och vem gillar mygg? Men ju längre tiden gick ju mindre besvär blev det före en del herrar…… Algot var på tura och Torbjörn blev ifrån sig, så Alla tre fick åka med oss hem och hämta PV: en nästa dag. Dock såldes det inte sprit nånstans, hembränt? Och en plunta i jackfickan – rocken. Min far var som vanligt, han var aldrig full vad jag minns, gly någon gång vad jag kom ihåg.

Det var även några idrotts stjärnor där i overall och visade upp sina sporter, vilka de var kom jag inte ihåg. Det var även MC uppvisning i en stor rund jätte tunna, min far fick hålla mig i handen när vi gick upp för rampen, otäckt högt tyckte en liten flicka och höll hårt i pappas hand. Dom for runt väggarna och det vrålade och jag önskade att jag hade en sån där sak, jag kunde ju inte veta då att hon skulle bli återfalls knutte för 3:dje gången vid 59 års ålder och det j#¤%kligt roligt:)

Och kaffet hade nog en bra kväll, det var kö in när mamma köpte saft år både mig och Torbjörn, jag har inget minne att Mickael var där, men kanske var han det och det har ramlat bort.