Dom flesta har väl nummerpresentatör på sin telefon, bärbara eller stationära – spelar ingen roll. Nu för tiden är det ju mera vanligt än förr …

Men hur gör du då när det ringer? Kollar du först på presentatören om det är någon som Du verkligen VILL prata med – om det är ett okänt nummer, eller anonymt … svarar du då? Jag struntar fullkomligt i att svara när det är nummer jag inte känner igen … det är för det mesta försäljare och dom vill jag verkligen inte prata med! Hatar anonyma nummer … men måste ändå svara – för det kan ju vara från mitt eget jobb eller mannens. För ringer man från våra jobb – så kommer inte numret fram i presentatören – irriterande är det! Och det är ju samma från sjukhus …

Jag tycker faktiskt att alla nummer borde synas i displayen!

Men handen på hjärtat – väljer du bort nåt samtal ibland – bara för att du känner inte just då att prata med personen (även om du känner han eller henne) ifråga? Jag kan ärligt och uppriktigt säga – att är det ett nummer som jag känner igen – då svarar jag!