Ölands folkhögskola

Sitter i min husvagn med huvudet full av tankar, jag är här och äntligen får jag gå min efterlängtade skrivarkurs. Det ska bli kul och jag kommer att bli bättre på blogga!

Överfarten till Öland över Ölandsbron var en syn jag aldrig kommer att glömma, mäktigt och vackert. Ska bli kul nästa vecka och ser mer av ön, nu när jag ändå är här! Det ramlande in lite folk igår, jag träffade två kvinnor på parkeringen där jag står med husvagnen, men dom har öppet receptionen nu, så jag stövlade efter dom och anmälde: Jag är här och (Jag ska ha så kul).

Det var hemskt varm igår, tur jag hade värmevästar till hundarna, dom är guld värda i denna värme, har även kylmattor som dom gärna ligger på med god kyla, dock så håller inte kylan mer än två timmar, men det ska nog inte vara några problem att gå och byta.

Tog en morgon runda med vovvarna innan det blir för varmt. Skönt.

Jag upptäckte dom hade lite tränings utrustning, så bra då behöver jag inte åka till Färjestaden, jag får ihop ett pass med det som finns:) Men nån kväll åker jag in och tränar på wellness, vi får se när.

Igår när jag kom var jag vrål hungrig! Så jag åkte tillbaka nån kilometer och hittade en matställe där jag kunde fylla magen, kanske inte den bästa maten? Hamburgare, men vad gör man när det tomt och magen kurrar? Senare på kvällen när dom öppnat så fick vi tacos på matsalen det gick i det med, gott!

Jag hoppas få lära mig lite av andra med som kommer att gå kursen, man lär sig även av andra, det gjorde jag när gick skrivarkursen uppe på Åredalens folkhögskolan för några år sedan. Så förhoppnings vis blir jag bättre att blogga.:)

Previous Post
Next Post
Nu bloggar hon