• Om framtiden var idag, vad hade ändrats?

Det är snö i hela Sverige! Så det går åka skidor även i Karlshamn, vintern är längre, inte kortare som dom påstår! Sommaren är varm och skön, lite regn då och då. Vi har inga problem med klimatet, vi lever klimat smart och vi är alla veganer, ingen äter djur, våra bönder producerar grödor istället för djur som snart ska dö. Vi har inga unga kriminella! Vi har ett chips i armen, som larmar polisen om man försöker råna eller skjuta någon, så du hamnar på kåken! Straffen är döda en annan är livstid och då är det livstid! Vi skickar dom till Sibirien, vi har avtal med Ryssland. Billigare så.

Livet är lugnare, du har arbetsplikt 5 timmar om dagen för att få din medborgarlön. Du har krav om att motionera 1 timme varje dag, om inte? Chipset skickar motion polisen och du hamnar på motions vecka i Sälen med dom värsta tränarna som finns i Sverige. Du kan träna hur du vill, gym, springa även promenad räknas, simma.

Du får gratis hus eller bostad, beroende var du bor, om du uppfyller kraven på träning, pengar är avskaffade. Du får din leverans av mat varje vecka, typ: Linas matkasse. Kläder går du och hämtar klädförrådet, inte alltid senate modet dock. Du måste läsa en valfri dagstidning, som du får hem varje dag.

Så är livet i Framtiden idag.