OM SD var i riksdagen (Kåseri)

Kommer hon inte snart? Här har man väntat i snart 20 minuter, det känns som 20 långa år. Varför kan han aldrig passa tider? I och för sig var jag här en kvart för tidigt, men i alla fall.

Jag önskar att hon kom kommer innan jag börjar bli orolig. Jag kan inte förstå varför jag tar åt mig av all kritik. Även om jag är politiker så behöver jag inte ta emot sånt skit! Jag tycker att min ide var bra, kan inte förstå att de blev så upprörda.

Det kanske var lite drastiskt att säga att det skulle vara bättre med en militärjunta vid makten, men de behöver inte bli så arga för det “lilla” förslaget.

Jag tycker också att Hitler var duktig. Tänk på allt som han hann göra innan hann dog, trots att var en utlänning.
Kanske skulle jag hållit tyst om våra planer rörande planera om uppförandet av några koncentrationsläger.
Jag för min del tycker att det skulle vara ett enkelt sätt att lösa flera problem. Helt enkelt ett praktiskt sätt att bli av med tjuvar, knarkare, aids smittade, handikappade , psyksjuka ,homosexuella och andra avvikande typer och alla dessa utlänningar och kreti och pleti.

På så sätt skulle vi ju inte behöva bry oss dom längre. Vi skulle kunna placera dom i öde bygden nånstans i Norrland så ingen riktigt svensk behöver bo i närheten av dom och behöva umgås med kreti och pleti.

Kan inte förstå varför alla i riksdagen skrek åt mig att sätta mig ned och hålla tyst. Jag är ju faktiskt landets justitieminister! och jag bestämmer!

Previous Post
Next Post
Nu bloggar hon