Jag tycker om ordning och reda i mitt liv, vem gör inte det? Kanske mer markant med ASD sjukdom. Jag vill ha tydlighet varje dag, inte alltid möjligt.

Varje dag börjar på samma sak, surfa stund, kolla in nyheter och skriva i min blogg, min livsnerv mot omvärlden. För mig är livet komplett när jag fått skriva vad-jag-vill-säga i min kanal till omvärlden. Efter det vill jag surfa en stund till innan jag anmäler mig till ett pass på gymmet, med nuvarande regler är det “slagsmål” klockan 8 när passen släppts, det gäller att hänga i och på appen i god tid, nåja det är lite trist att dom göra fler pass för medlemmarna i gymmet, men staten har bestämt reglarna, man får vara glada att man får träna på gymmet, mitt andningshål i tillvaron.

Ordning och reda är för mig att mina bilnycklar ska vara på samma plats i en stor burk i hallen då vet jag var jag har dom… Har glömt och då får jag panik innan jag hittat dom. Att innan frukost äta min vanliga frukost gör dagen komplett fullt ut.

Ordning och reda, då är livet bra, eller hur?