Jerringpriset gick En duktig skidåkare, men orientering kom näst högst upp. När jag tänker på orientering kommer högstadiet upp och det var obligatorisk med orientering, jag gillade det inte så jag tog rygg på Bertil Edsås så slapp jag orientera…..

När man tänker efter så orienterar man hela livet! Första gången är när man sitter där hos syokonsulten och gör en orientering om vad-ska-jag-göra resten av livet. När man gjort det och orienterat sig in på folkhögskolan med idrott så kändes det underbart, sport varje dag:)

Sen kommer nästa orientering, man sitter där och läser dagstidningen och säger till mamma: Tjejer får göra lumpen! Sen var nästa orientering klar. Man fortsätter att orientera sig genom livet, en pass riktningar blev inte som man drömde om. men man satte ut en ny  riktning på kompassen och fortsatte.

Föräldrar är mästare på orientering, föräldraskapet, träningar, aktiviteter och hinna med sig själv, mat och mat som inte passar.  Ungar som trilskas, avbetalningar på hus och bil. utlandsresan som ska gillar av alla i flocken.

På affären riktar man in kompassen på vad jag ska ha, kaffe, mjölk och så vidare när man försöker navigera med den minst sagt kundvänliga kundvagnen genom alla gångar och hyllor i jakt på det man vill ha.

Vi människor är superbra på orientering……