Österlen trail

Igår var jag och sprang Österlen trail i vacker Ekopark vid slottet, Christinehof, men så trist att ingen bryr sig om att sköta om slottet utan låter det förfalla! Men loppet var roligt och lätt sprunget, dock for mössan av mig i blåsten, det blåste rejält på vissa platser.

Det var ett roligt lopp, det gör jag om nästa år, en annurlunda medalj i trä, den var jag nöjd med att få. Man kände sig nöjd, jag sprang så snålt jag kunde, det gäller att välja det snålaste spåret under loppet, varför springa i onödan? Och mina nya adidas löpar skor för terräng funkade bra, men det var mer små vägar ocg bra gång vägar att springa på, en dypöl endast. Så kanske jag kunnat ta mina värsting skor? men vad vet man när det är första gången man kör ett lopp.

Tanten kan! Och jag sprang hela banan, börjar få bra kondis, tack min P.T och mitt gym och min underbara klubb: IF UDD, jag trivs så bra hos dom, vad mer behöver man? Mer än lite mer kondition? Mitt nya mål, att kunna springa fortare:) och öka promenaderna med hundarna, blir lite neråt, då jag är Bipolär och har då svårt att ta mig i kragen, men har hittat en klocka till köket, som skriker högt: Dags att gå ut med hundarna, kanske? Hjälper mig, inte så dyrt om det inte funkar, vad man kan hitta på Wish.

Previous Post
Next Post
Nu bloggar hon