Östersjö spelen

Två dagar har jag sett de framtida stjärnorna kämpa om guldet, jag har varit funktionär, jag delade ut alla medaljer till de tävlande, första dagen var vi två, andra dagen skötte jag allt själv och det gick utmärkt. Det var roligt och givande, men vad trött jag var när jag kom hem på kvällarna.

Vi fick fika och goda mackor av klubben, roligt att många i vår klubb tävlade, i alla åldrar, första dagen var det småttingarna som tävlade, det var roligt att dela ut medaljen åt dom, alla fick guld! Man såg deras ögon att dom hade roligt och en medalj att hänga hemma i rummet, förhoppningsvis kommer dom att finna att det är roligt at tävla och bli nästa generation som sopar banan på tävlingarna.

Andra dagen var det större barn och även några få vuxna, vart var dom? Alla var väl inte på SM? Skulle gärna sett fler vuxna tävla, det är en förebild för de unga! Jag hoppas se fler nästa år. Jag är stolt över hur vi klarade tävlingarna trots lite strul och en snål kommun som borde se till att det finns fungerande matrial! Snåljåpar! Vi bör ta tillvara på våra unga, det lilla vi satsar på dom kommer mångfalt tillbaka senare!

Jag kommer gärna att ställa upp fler gånger för framtida friidrotts stjärnor!

Previous Post
Next Post
Nu bloggar hon