Igår såg jag på ID TV som finns på satelliten. Jag tittar ofta på det programmet. Jag förvånas ofta hur grym vi människor kan vara mot varandra. Men jag sitter där och tänker: Det måste vara Den eller dessa som gjorde det, ibland har jag fel, ibland rätt. Och anhöriga som är ledsna, sånt förstår jag inte, men smärta är olika! Men tillslut så Så kommer det bästa: Vilket straff får dom och USA har verkligen hårda straff. Och jag tänker: HA! där fick du, där kan du sitta din elaka grymma människa!!

Dom som mördar en eller flera får många gånger livstid eller flera livstid utan möjlighet till frigivning. Undrar hur det skulle vara om det fanns i vårt land? Skulle det minska mord? Skulle dödstraff minska mord?

Intressant fråga som borde talas om mer, vad kan vi göra för minska mord. Hjälper hårda straff? Går det att förebygga? Många mord i vårt land är på kvinnor sorgligt nog. Sen ska vi prata om självmord! Kan vi få fler från brottets bana med ungdomsgårdar, inte alla sportar. Musik hus där dom kan från öva med sitt band och kanske spela in sina låtar.