I väntan på att mitt pass ska börja på Wellness studio i Karlshamn, köpte jag en fanta och en godisbit (Jag vet…Aja Baja….) Mitt på torget sitter jag på en parkbänk och kollar vad som pågår medans jag äter och dricker.

Det är en matvagn  mitt på torget, ser inte något som vill ha något i magen, men det luktar ända hit till min bänk. Där  i matvagnen tittar ett huvud ut och kollar in mig, snåljåpen som köpte sitt snask på willys. En man går fort förbi i egna tankar, vart är han på väg?

Det kommer två damer som pratar på ett annat språk med barnvagn, men snälla ni! Jag vill veta vad ni säger, vad ni skvallrar om!

Tre damer med barnvagn går förbi och pratar om barnen och vad dom gjort igår, men barnvagns folket ser alltid ut som dom borde ha en flyttlasbil med sig!

En man i lortiga jeans rotar i papperskorgarna, han ser på mig och utbyter blickar, varför har han sjunkit så lågt att hans enda inkomst kommer från sopor? En man på fallrepet.

Två barn går förbi ivrigt pratande både med mun och armar, skolväskorna hänger på ryggen som en påminnelse om tider som flytt.

Det kommer en man iklädd träningskläder, jag vet vart han är på väg! Och tar och går efter honom till…..passet:)