Står det: En död – mördad, själv kan jag inte förstå hur man kan ta en annans man eller kvinnas liv.  Hur är det ställt med den personen i huvudet? Som vi sade när jag växte upp: Det är en skruv lös! Som måste skruvas i innan det händer något dumt, men på dessa personer finns inga som skruvar åt bulten som sitter lös.

Jag undrar hur han nere i det varma helvetet tar emot dessa personer när tiden är inne? Jag tror inte det är så roligt där nere, är nog roligare uppe hos Gud. Där man har bättre väder och inte så hett…. Och en man med horn som viskar fula saker i ens öra.

Att ta någon liv är oförlåtligt, men straffen i USA, får en fundera lite, hur sitter man av 200 års straff? Mig veterligen lever man bara tills c:a 90-95 år om man har tur. Sätter dom skelettet i hörn? Måste ju vara billigt fängelse.
I Sverige är straffen löjligt låga, en livstids straff borde innebära hela livet! Inte komma ut efter 25 år. men jag bestämmer ju inte. Men tycka får jag:)