Populära Jag – Kristina Ponting

Den senaste tiden sedan man kom hem från Dubai har man varit
väldans populär bland det motsatta könet. Mitt facebook messenger har gått varm av hugade spekulanter. Nu kan man ju misstänka rätt tidigt att det är mina kreditkort eller plånbok dom är ute efter.

Den första som kontaktade mig fick ett abrupt slut. Första mailet ignorerade jag, sedan kom ett till med en könsdel som mig veterligen tillhör det manliga släktet. Jag anmälde genast till FC och blockade personen i fråga.

Den andra började: Hey Lovely! OK, tänkte jag. Jag vet nog att jag inte är så lovely! sen var det en följd fråga, Hur gammal är du? Ni karlar vet väl? Man frågar inte en dam om hennes ålder! Så jag kunde inte motstå. “Jag är 74 år” Svaret kom fort: Du ser väldigt ungdomligt för att vara så gammal….. Sen blev block på den jeppen.

Den tredje började sitt mail med: I Am soldier in Afghanistan, jaha tänkte jag, det är det många som är, Block!

Den sistaför veckan? var verkligen intressant. Var Ortoped och jobbade på Arme sjukhus i USA. Skönt! Jag behöver verkligen någon som tar hand om mitt stackars knä…… Kanske en operation skulle ordna det för mig? Han sade han var från Polen, ok, vad kul! Jag kan ju lite polska! Han började smörja mig med ord: I love you so mutch! Hmmm, efter sett några bilder på facebook? Och sen kom order: Honey, OK, det har man till gröten istället för socker….

Det där med känslor är inte min grej att förstå. Love you honey efter några chatt? Sen vill han jag skulle koppla upp honom på Whatsapp. OK, inte nog med messenger, skype och google hangouts, nu en på den också! Det blir för mycket att hålla reda på! Tänkte väl installerar appen och ser vad som händer. Fick ett telefonnummer, Lätt som plätt att kolla upp! Hmm, ha sade att han jobbade i Washington, men numret går ju till redwoods i kalifornien. Och i scam register var det markerat som scam, Att det är Indien killar som pratar! Jag chattade på polska, eftersom han sa han var från Warsawa, Har varit där! Jag frågade vad man åker billigast med i Warsawa Och vem startade Solidaritet, borde väl alla polacker veta. Alla vet väl om man bott där att man åker billigast med en spårvagn. Och han sade: Jag kan tala polska, men ville inte prata med mig på Polska…….?? Och han var läkare på Arme sjukhus. OK, bra med det. Och när någon säger: Litar du på mig? Då gör jag tvärtom! Och han lär inte höra av sig igen när frågade varför han inte ville prata i video med mig.

En doktor till, vad bra! Man vet ju inte vilka krämpor man kan behöva hjälp med! Han jobbade för FN och bodde i Tallinn, vad bra skrev jag tillbaka. (Jag ljög…) Jag tar mitt privatjet plan och kommer och hälsar på dig, ska vi säga om 3dagar? – Han blockade mig! Och jag som behövde en egen doktor i Tallinn……..

Man är verkligen populär hos det motsatta könet……Trala:)

Goda råd:
Skickar dom könsdelar, blocka genast och anmäl till facebook.
För bra för att vara sant – Det gäller Alltid!
Det går alltid kolla namnet på google – Finns han?
I det landets databaser ( Här i mitt fall USA)
Be alltid att få prata med vederbörande i videosamtal, då brukar dom försvinna fort!
I love you efter en kort chatt? Dra öronen åt dig genast!!!!
Och allt går att kolla upp på google! Kör namnet, telefonnumret o.s.v.

Previous Post
Next Post
Nu bloggar hon