Kastar ut psykvården?

Tja, inget förvånar mig när det gäller psykvården. Jag själv har erfarenhet i mer än 30 år? sen jag var 16 år, nu är femtio. Vad jag kan säga är mycket om vården, men nöjer mig JUST NU med detta.

Jag har även erfarenhet av den s.k psykvården i Stockholm, det är sju resor sämre än den jag får här hemma i jämtland, även om den är dålig med! Jag hade just tagit ett av mina många självmordsförsök, på “Karolinern” när jag började kvickna till, var, hur och vad jag gjort, jag var väldigt förvirrad. Jag ringde, behövde dricka, törstig som f’n! Ingen kom, så till slut staplade jag ur sängen och gick dit jag hörde röster.

Där satt ALLA i personalen, och tittade på tv! dom glodde på mig; sade: Vad gör du uppe? du ska ligga! Jag sa lite försiktigt, jag är törstig, fick till svar: Gå och lägg dig så kommer vi när lotto dragningen är slut! det var bara att försöka hitta tillbaka med tårar i ögna, naturligtvis hittade jag inte var jag låg. Tog fel rum. när dom hittade mig, så blev jag äntligen hjälpt till där jag skulle ligga. Fick mitt vatten efter tillslut.

Nästa dag blev jag utskriven, med en lapp i hand, jag skulle själv kontakta socialen i Västerhaninge som var min närmsta. Och det tror ni jag gjorde???

Jag var snart tillbaka igen på samma avdelning…av nån anledning ni förstår.

Daily Bible:
1 Corinthians 2:14“The person without the Spirit does not accept the things that come from the Spirit of God but considers them foolishness, and cannot understand them because they are discerned only through the Spirit.”