Nu har jag varit en bit på väg på trippen i Norrland och det är inte mycket jag gått miste om. Vi har kört 10 mil fel, åkt över Arvidsjaur, vidare till jokkmokk och campat i husvagnen. Men istället för att frysa så tar inte TH Mitt extra täcke, suck! Själv tycker jag det är för varmt! Inte lätt att göra alla nöjda!

Nu sitter vi Malå hos en släkting till TH, han for och skulle fota, jag sitter som synes vid datorn. Skönt med lugn och ro en stund. Det är viktigt att man ger varandra utrymme på en tripp! Sedan blir det vidare till Vindeln, där jag gick i folkhögskola 1 år – Ett underbart minne, ska bli kul!

Sen vidare till höga kusten och sedan nån vingel till Östersund och lämna av TH, sen Mora för mig. Sen? Det ordnar sig:) Stockholm var trevligt, men som alltid blir vistelsen för kort jag får åka dit mer!

Livet är en resa till Oändligheten och jag kör den…….