Jag trodde när 70-tals vågen kom, att det blir nog inte länge! Vad fel jag hade. Retro frodas och kanske behöver vi det i vår stressiga samtid? Nostalgi för att fly undan vårt media brus.  Vi letar efter dom rätta prylarna på loppisar, jag går själv gärna på loppis, man kan göra ett fynd!

Vinyl skivan lever ett gott liv och ungdomarna säger: Det är bättre ljud på LP:s, jag: ?????va? Sedan tänker jag efter, verkligen? Jag levde min ungdom med LP skivan och Kassetten, vilken revolution det var, blandband med favoriterna från tio i topp, GUD! nåde den som störde mig då! Den personen låg risigt till!

Och Kassetten är tillbaka, en av anledning är det är billigare för en artist att göra en Kassett och sälja på konserter. Dags att ta fram min gamla walkman som samlat dam i 20? år. Jag köpte mot bättre vetande en Kassett häromdagen med KISS vad annars, ska bli kul att höra den och se vad jag tycker om Kassetter idag. Om jag köper nån fler? Det vet bara rockguden:)

Jag älskar spotify av den anledningen, jag kan lyssna på musik som jag normalt inte skulle slösa en enda krona på!  Nu är det snart sommar, vem vet vad man hittar på loppis, som jag inte visste jag behövde:)