Det finns många risker i livet, att bara gå upp på morgonen är en risk. Man kör bil, man går över gatan, man sätter sig i ett plan för lite sol dyrkande o.s.v. Livet är en risk i stort hela.

Om man får alkohol då är man riskbenägen värre, en hjärna som en ärta inträffar med varje klunk i onödan, vist,, ett glas vin nångång är tilllåtet tycker jag, till och med Jesus drack vin, om det nu fanns nått alternativ på den tiden? Alkohol blir för många ett beroende som är svårt att ta sig ur, många hamnar tyvärr trist nog på en parkbänk.

Vi tar risker på jobbet, kanske inte alla, bara att cykla till jobbet, när bilister inte inser att det faktiskt sitter någon av kött och blod på två hjul framför dig.

Jag tog mycket risker när jag varv yngre, man är nog mer riskbevägen när man tror man är odödlig, vilket jag nu vet att jag är. Jag hoppade fallskärm, provade påallt som var farlig, formel ford, MC i farten som skulle få mig att bli mörkrädd idag. Man tar risker med en axelryggning när man är i den åldern.

Numera vet man att livet är en risk, så vågar jag gå ut idag? Jepp, det blir en runda med hundarna trots det kan finnas ett monster bland träden…..