Rolling Stones och jag

Jag har lyssnat till Rolling Stones. Ett tag när jag bodde i Stockholm samlade jag alla deras skivor och livet var rock´n roll. Jag kände till alla begagnat handlare i stan, och jag visste när det kunde vankas något bra att köpa. Man kunde fråga om en bootleg och under disken fanns dom.

Men så flyttade jag hem till Ottsjö och jag skulle gå ett år på Vindelns folkhögskola och jag tänkte: LP skivor är ute och kommer aldrig tillbaka! Vad fel jag hade och jag ångrar djupt att jag sålde mina LP Plattor, men vad göra åt det nu? Nu har alla ungdomar LP skivor, vem kunde tro det? Inte jag i alla fall. Jag trodde vi skulle ha cd:s och sen skulle det bli mini cd på minidisc pelare, men så blev det inte, ingen kommer ihåg minidisc idag.

Jag skulle vilja ha tillbaka minidisc, men så lär det inte bli! Inte nån av formaten som skulle erövra världen kom att bli något. Men nu ska jag få till min Rolling stones samling igen! Och nu säljer jag aldrig mer……

Previous Post
Next Post
Nu bloggar hon