Jepp! någon gång händer det! Jag glömde för ett tag sedan att anmäla mig på mitt favoritpass och nöden har ingen lag, jag spanade snabbt igenom utbudet och såg att det fanns plats på RPM, vad är det tänkte jag? Men jag tryckte på anmäla knappen, sagt och gjort. Hade ågren några gånger, men tryckt är tryckt!

Så som i vanlig ordning är jag rejält för tidigt och cyklade och rodde tills passet närmade sig, kan man ångra sig? Nä, nu ska kärring fan dit, hon är ju här, inga dumma tankar tack! Och jag träffade min P.T, som frågade vad jag skulle göra, jag sade RPM, han nickade och sade: Det blir svettigt, han hade rätt, innanför tröjan så var BH:n våt.

Men det roligt och tiden bara sprang iväg, det kommer jag att göra om – HELT KLART! vår ledare S var med och inspirerande och man kände sig som en landsvägs cyklist på väg mot målet i OS. Jag vinner……. nä, jag kommer två i OS, inte dåligt av den andra gången jag cyklade på Wellness gym! Ett roligt pass med andra ord, men nästa gång kan jag öka mer motstånd.