Så….

Äntligen börjar vardagen återkomma till mig. Vad jag längtat efter det vanliga. Att kunna springa ett lopp, nu är det andra loppet så roligt, jag blir glad att kunna få springa igen. Tack! Vi har nog alla insett att grå vardagen är ganska trevligt. Att göra det vanliga, och leva fullt ut igen.

Att en Söndag sitta här och tänka på tävlingen och träffa lite löpar kompisar igen, att springa ett lopp är en bekräftelse att jag tränat som jag ska och ger motivation för fortsatt träning. Kanske ett 10 kilometers lopp nästa år? borde inte vara omöjligt med nuvarande form och träning.

Livet blir bättre, eller?

Men vad händer med Wellness studio? Det är väldigt lite folk numera i Asarum. Det är tomt och i mitt tycke, bra med plats på grupp passen. Men jag saknar många, har hört att en del ledsnat på den dåliga städningen, jag håller med, det är inte bra och spritflaskorna tycks minska och minska, det blir färre och färre! Inte bra, det behövs många så man snabbt kan ren göra efter sig, även om inte coronan är hotande! Gör om och gör bättre! Och en närvarande receptionist någon dag i veckan. Vist det finns konkurrens! Men det borde innebära att man satsar stort för att visa att vi är bäst!

Nu har många gått till konkurrenterna! Gör något för att få tillbaka dom! Annars blir det dåligt, inför fler pass i Asarum, det är dåligt nu! Jag har ju tur och kan åka till Ronneby där är utbudet bättre! Fler pass att välja emellan. Se till att det blir roligare att träna på Wellness! Alla tränings saker som saknas? När ersätter ni dom? Förr fanns det mycket i en låda, nu är allt borta! Så trist. Gör det roligt igen, sommarens utbud har varit bedrövligt! Och många seniorer har slutat, dom vill inte till Karlshamn utan träna hemma i Asarum. Nu finns inget för dom! Varför ska det vara så svårt att få ledare? Betala dom!

Previous Post
Next Post
Nu bloggar hon