Jag känner mig som en samlare av livets goda. Det kanske vi alla gör? Samlare är vi alla! Jag samlar på goda erfarenheter, sådant som gör en förhoppningsvis klokare.

Vi samlar på något, en hobby, spela golf, är inte att samla med?  Samlar på skivor, frimärken, om nån nu gör det? tavlor? Och allt annat man kan samla på här på jorden. Mitt samlande av KISS går i perioder, det finns så mycket av och med Kiss att samla på så du nästan borde ha ett extra hus för att få plats med allt……. Jag har köpt några bootlegs till min samling, inte för att spela utan för att bara ha. Intressant det där med LP skivor som kommit tillbaka, undrar hur länge, tycks ju hålla i sig ett tag till, själv gillar jag CD, vem kan ta med en LP i bilen?

Jag skriver också i min blogg, ett samlande av tankar? Och jag tränar på gym, ett samlande av muskler….

Vad samlar du på? alla samlar ju på livserfarenhet. Och det är inte tungt att ha med sig genom livet, men man kunde önska att fler tog tillvara på dom goda erfarenheterna och lär sig av dem, istället för begå brott och andra dumheter.

“Samla på livets nyttigheter – Och livet blir mer än du tror”