Jag tar mig friheten att göra en liten sammanfattning av år: 2020 nu när 2021 hägrar bakom hörnet.

Jag har fått bra rutin i min träning och jag trivs på wellness studio, bästa träningsanläggningen i Karlshamn enligt mig. Min P.T har lotsat mig till ett smalare liv, men magen är lättare att få fet än att få bort, men vi jobbar hårt och vidare med det, lite i taget, en bit närmare min dröm vikt. Jag märker att det hänt lite för brallorna är rymligare…… Snart får jag köpa en storlek mindre! det är glädjande.

Jag tycker det är en fin stad jag bor i här i Karlshamn, ju mer jag lär känna stan, ju mer trevligare är den. Men det är lite trist att inte så många vågar sig ut i dessa covid-19 tider, men nästa år? blir säkert bättre. Min gym har i alla fall gjort vad dom kunnat för att göra det covid-19 säkert, bra jobbat!

Livet har åter varit bra för mig, jag trivs och lever ett bra liv, det är väl det som räknas?