Förmiddagen kände jag mig risig som en gammal Chevrolet på väg till skroten. Efter lunch började mina ben,armar och kropp fungera någorlunda  normalt, som vanligt är maten Skit här, jag överlever på frukt och sallad. Det tycks ju gå utmärkt!

En av vårdarna, “min vårdare” följde mig till Walterssons kiosk, där går jag inte in något mer, i en hörna var det fullt av porrfilm! inte underligt gubben inte har något sortiment. Han säljer eller hyr ut kvinnoförnedrande skit.

Kiosken på sjukan är bättre, mer att välja på, men köpte ostbågar att bjuda mina av staten förvarade vänner. Samt en påse blandat som jag spar till veckan. Jag gillar att vara vänlig ibland, när det inte är mer kosing an vad det kostar ovanstående.

“mina vårdare” här har man tre, dom är ok,men jag skulle hellre haft P-G än två fruntimmer, en räcker gott och väl, mysiga soffan. Pia är ok,men,men…..lite åsikter kan man väl få ha?

Kjellin min favorit är borta några veckor, hoppas operationen går bra för honom. Jag gillar honom bra,kanske för han varit på ettan några gånger när jag varit där förr om åren.
Jag pratade länge med Henrik idag, skönt att höra hans röst, han vet mig och ibland känns det som om han i förväg vet när jag behöver en vän, skönt att få prata med en mitt i natten när jag grät, jag är lyckligt lottad som har dig.

Jag ska skriva så länge jag lever i min blogg, jag lever nog inte året åt, jag vill till mina vänner som är i landet “vitt och bra”. Dit vill jag med.
På dagarna försöker jag inte visa att jag är ledsen utan sätter på min masken: Trevlig,social och pratsam. Ser ni inte under det, säg? Att jag inte vill gråta här, här finns ingen att låna en axel av. Ingen  doktor som bryr sig om en, man är parkerad på rum 7 tills hon ser skaplig ut att skicka hem.

Ska väl inte klaga, jag fick ju en liten promenad och en magmun Strawberry fields, jag är svag för glass det medges,mums vad god den är. Men jag fortfarande för tjock och ful så får dra in på maten. Jag tittar mig själv i spegeln och ser en ful,fet och tjock kärring som inte borde fått existera!!!

I natt ska titta om det kommer några ambulanser,taxi och en och annan polisbil till ambulans intaget, nått ska man ha att göra……Man kan ju alltid spana om det är nån tiopoängare som stiger av och går in på akuten……

Natti Natti sov sött :)