Samtalade med sonen på väg upp till fjällen. Min son sade: Du är min morsa och jag är stolt över att ha en så häftig morsa, inte alla tar tag i sitt liv när det går så åt fanders som ditt gjorde! Det värme mitt hjärta, jag kände att jag har världen bästa son! En son som dessutom är läkare, inte illa av mig och Lasse, jag är helt säker på att han är stolt i sin himmel och önskade att han fått vara med på resan här på jorden.


Sonen sade:Du är stark som tränar och börjar springa lopp igen, att träna har gjort dig gott, min glada mamma är tillbaka. Att du dessutom flyttade ner hit, fast jag önskade förstås att du bodde i Kalmar, men då sa jag; “Det är bara 2 timmar att köra”, Jepp sade han: “Det hörs att du är jämte, avstånd bekymrar inte dig det minsta. Och David är så glad att ha farmor här, att hon då och då kommer och tittar på honom när han spelar match är något han skryter om ofta. Han sade: Inte många har farmödrar som följer med på fotbolls match! Han är mallig för det inför fotbolls kompisarna och dom säger att David har en häftig Farmor!


Att sen köpa en MC! Jag höll på trilla av stolen och jag tänkte först på alla olyckor som kan ske och du låg på akuten med brutna armar och ben, så ramlar du på golvet hemma i foppa tofflor! Bara du kan göra något sådant!
Jag älskar att ringa dig varje vecka och höra hur du har det och David längtar jämt efter när han kan ta tåget till farmor. Min fru gillar att ha en farmor som står med båda fötterna på jorden:) Hon har erfarenhet av farmödrar som lade sig i hennes liv, men det gör inte du! Varför ska jag det? Jag lever mitt liv, inte ditt och din frus liv, det får vi leva själva!
Jag älskar att träna med, verkar gå i generna, måste vara mina gener sade jag! För Lasse var det minsta sportig, men vet om han fått leva? Hur han gjort på lång sikt.


Du morsan du är bäst:)  Och jag älskar dig:) Min hjärta blev varmt och fylldes av värme:) LOVE!!! Kärlek till en son kan den bli större?