Numera har vi lärt oss att sila mygg med håven och det känns som om Hela Sverige och för all del det mesta av världen har ledsnat. Klart jag skulle bli tokig att sitta i lägenhet vecka efter vecka, storstadens dilemma.

Hur ska livet bli det vi kände till? Blir livet som det var? Hur länge ska världen gå mot bankrutt och konkurs. Vad kommer mer? Tror vi när viruset har försvunnit att Det blir detsamma. Jag hoppas vi lärt oss något, men eftersom vi har kort minne, så varar det inte länge!

Tänk Om

Tänk att jag får vakna upp varje morgon
med dig tätt invid min sida
Att ha dig vid min sida ger tröst i såväl gott som ont.
Du är mitt allt i livets spektrum.

Tänk om livet var lika gott som livets goda mat
Vad enkelt livet vore.
Om tröst kan ge kärlek till var och en utan
att behöva söka efter den.

Tänk om dröm och verklighet är ett och samma ord
vad vore ordet då värt?
Tänk om vi tog tag i världen och gjorde den Adams och Evas paradis?
Vad vore livet ogjort då?

Skuggorna dansar över sjön
Endast fuktiga ögon kan se
Tänk om dom dansar bara för mig?
en naken dans i dimman.

Tänk om livet vore upp och ner
Hur såg man då på världen?
Om livet vore i svartvitt,
tänk då att livet är vad det är!
Och alla sår läker om låter det göra!