Och funderar om det ska bli varmare eller inte, längtar så efter shorts hela dygnet väder! Och bad i havet, kommer det tro? Förra året blev det inget bad i havet för mig, nöjde mig pool och insjön lite längre bort från mig, en snabbis bara, jag är en feg kruka när det gäller kalal bad! Inget jag vill, jag vill ha varmt och skönt och samtidigt sol, men jag brukar inte alltid få som jag vill.

Sitter här och tittar på mina goa hundar som ligger nöjt efter en lite morgon runda i omgivningen, dom trivs bäst emd proemanader varje dag, edå lever dom upp och njuter av tillvaron, tror även det är bra för deras hjärna att få lite lukta här och där. Bara inte för mycket av det godasom alltid.

Ibland undrar jag vart tiden tagot vägen, den går för fort när det sol och för sakta när det rusk väder! Och man lunkar ivardahs rythmen lugnt vidare, oberende om man vill eller inte. Tiden stannar inte upp och väntar på dig….

Sitter här och det är småkyligt med verkar bli bra väder att fördriva dagen med, sittandes lugnt och stilla vid rodret för mitt liv.