När jag började min resa efter min långa period på sjukan, så fick hemtjänsten komma och väcka  mig, jag kom inte upp ur sängen förrän eftermiddagen. Jag var så trött. Men numera blir jag nästan lite putt för jag vaknar som gammalt hederligt snälltåg vid 7 snåret varje dag:) Vilket är bra, men ibland skulle jag vilja sova lite längre, men det går inte för allt i världen. Jag vaknar fast jag tänkte dagen innan: “Härligt! Träningsfri dag, sovmorgon!” Vad gör jag? Vaknar ännu tidigare!

Träningen har satt bra spår i mig. Jag har ju trots allt inte varit en svårväckt person och var mammas favorit när det gäller tonåringen + gå till skolan. Jag var ett barn som klev upp utan gnäll och vem ska jag gnälla på nu? Katten skulle nog tro att det mer godis på G.

Men jag trivs i mitt nya “Jag” Att få ut mer av dagen och kunna göra mer, man gör inte så mycket när man sover bort mer än halva dagen, Man hinner ju skriva i bloggen…..

Jag trivs att vara den hemska personen som ringer brorsan alldeles för en Lördags morgon…..Kanske inte så uppskattat av honom? Men han står ut. Jag är ingen sjusovare längre, jag härliga morgon:) Och jag älskar det.