Jag har förstått nu på sista tiden vad bra skor gör för löpning och ens fötter, jag har inte reflekterat nämnvärt över det förrän nu, man ska få problem innan man fattar galoppen. Bra skor gör skogs turen till en trevlig tur. Livet blir enklare om man har fötterna kvar…

Att ha rätt skor för rätt tillfälle har jag nu lärt mig, skor för asfalts tävling, skor för skogs turen och gamla skrot skorna när man går till gymmet, ingen vill stjäla fula smutsiga trasiga skor…. Så nu har jag flertalet skor i mitt ställ. Sen vilket märke som funkar, det är olika för oss alla.

Förvaring av skor: Jag har mina i källaren när jag inte tävlar med papper i som suger ut vatten. Dom skall förvaras svalt men inte iskallt. Att alltid skölja ac skorna en skitig dag är väl självklart? Att ta hand om skorna förlänger livslängden! Dock säger dom: Byt skor vart annat år, nåja, om du sköter om skorna håller dom länge, när dom inte känns sköna längre då är det dags att köpa nya.

Använd inne tränings skor ute! Dom är inte gjorda för utomhusbruk. Vilket lopp ska du springa? Förbered dina skor du tänker använda, ta med ett par extra, det kan hända saker och ting, bra att byta med.

Din sko maniac:)