Skor är förmodligen det viktigaste tillbehöret efter kläder. I alla länder, är en person alltid bedömas utifrån den typ av sko han / hon bär. Det finns olika typer av skor för män, kvinnor och barn. Du kan uppfylla dina mode sug med utbud av skor varierar från formella till casual, för att komplettera din stil. Det finns en bred samling av skor tillgängliga dessa dagar, som går med västerländska kläder som jeans, byxor, klänningar och kjolar till indiska formals som saris och salwar kamiz. För damer finns stilettklackar, pumpar, sandaler, stövlar, sneakers kommer etc. Herrskor omfatta formella skor, sportskor, sandaler, stövlar och vardagsskor. Kid’s skor kommer att innehålla sportskor, sandaler, högklackade skor och skate skor i olika färger och mönster.

Skor bör komplettera kläder perfekt. De gör eller bryta klädsel. Om du bär snygga kläder, men skorna inte matchar eller inte är upp till märket på dina kläder, du kommer inte att göra ett intryck. En chic par skor kan förvandla en vanlig outfit i ”outfit” och du in i en mode diva. Vissa människor har en sådan fascination med skor som de samlar på hundratals skor i sin garderob.

Dessa dagar finns det stora antal märkesvaror företag främja deras skor. Men om du inte har djupa fickor, kan du också gå för en billigare skor, som ser minst lika härlig. Om du är trött på att leta efter det perfekta paret, det finns massor av sko designers som skapar skräddarsydda skor. Du kan gå så galet och roligt som du vill, och skapa skor för dig själv som passar din personlighet.

En annan viktig klädesplagg i en kvinnas garderob kommer att klänningar. Olika stilar i klänningar kommer att omfatta parti klänningar. Kläder material för en fest klänning varierar från ljus och skimrande klänningar till enkla eleganta klänningar, som går med en fin pärla halsband. Party klänningar bör vara en kombination av stil, komfort och elegans. Ett mönster som har gjort comeback är korsett klänningar. Detta är den mest fashionabla och smickrande Vintage Design någonsin. Klänningar visar också att vara den mest bekväma plagg i sommar. Dessa sommarklänningar är en blandning av stil och komfort. De finns i ljusa färger och ljusa tyger bomull, och hjälper dig att segla genom hett brännhet somrar.

“En kvinnas garderob är en spegel om vem hon är!”