Igår var vi och kollade in SM i Växjö, men dåligt av arrangörerna, dom sade inte att tävlingarna började i en annan hall, så där satt vi för oss själva:( Dåligt var bara förnamnet! Men hallen oj! Vad avundsjuk jag blev, snåljåparna hör i Karlshamn satsar inte på idrott, dom bara säger: Vi har inga pengar! Kommunen behöver en Kamrer som ordnar upp ekonomin!!

Tävlingen såg man bra från läktaren, kanske hade det behövts mer sittplatser? Men man kan inte få allt! Stavtävlingen var spännande och alla undrade över vem det var som väntade till alla rivits ut sig och sen gjorde ett snyggt hopp och vann guld, vilken självsäker kille! Tävlingarna höll bra klass överlag, vi är duktiga i lilla Sverige tycker jag.

Efteråt var vi på Samarkand och åt, jag gillar verkligen stället,  Buffé är min smak, man hittar alltid nått som passar, sen var jag trött på hemvägen, mycket att smälta, det blev en tidig kväll för mig.