Som sig bör i en värld som inte varit sig lik! Bör livet återgå till det är normala, vad är nu normalt? Det beror på vilken man är och vart i världen man lever. Jag lever och bor i Karlshamn, min stad som jag trivs i, en liten stad med hjärtat mitt i folks hjärta. Behöver en stad större? Det beror nog på vilka krav man har! Min krav är små, ett liten hus att bo i, mat på bordet, kunna skriva i bloggen och göra en resa varje sommar, i sommar blir det till Öland och en kurs, jag ska gå skrivar kurs på Ölands folkhögskola. Jag ser framemot det, jag hoppas bli bättre bloggare.

Som sig bör man träna varje dag på mitt gym, trivs där, sen får det vara fler gym men inget går upp mot mitt gym! men på sistone verkar det fallerat lite, det är tomt på medicin bollar och tillbehör, alla vill inte använda maskiner! Åtgärda! Och nigen personal gör att dricka maskinen ekar tomt av min favorit dryck! Hallå!

Som sig bör, men vad har jag för alternativ til gym som har utbudet jag behöver? Verkar som gymmet går på tomgång! Det finns alternativ, men är dom lika bra? Svar : NEJ! Jag väntar på det blir bättre, som sig bör.

Wales, Gwynedd, Llanberis. Llyn Padarn, a glacially formed lake in the Snowdonia National Park.

Som sig bör så såg jag ett par gående hand i hand, kärlek är härligt ……………………… Ha det :) Eder gnälltant