Somliga bloggar är förfärligt fula! Det är enkelt med wordpress om man vill ha en snygg design. Det finns hur mycket som helst gratis att välja mellan. Men vissa tror dom är väldens bästa designer………… Så är det inte i många fall! Egen kritik? kanske?

Sen jag i alla fall försöker få att få ner start tiden så got det går. Och jag har inköpt studiopress design. Jag har haft studiopress nu i ? 10 år. Enkelt och ger ett extra lager skydd då det är bra kodat. Men man får lägga in lite eget pyssel för att få det perfekt. Jag brukar göra koden tightare det spar några värdefulla sekunder.

Och med wordpress får man göra detsamma! Jag håller på fixa till koden som jag vill ha den. Jag tar bort multisite och lite skit kod som inte behövs, det spar lite dyrbara sekunder! Sen tar jag bort kommentarer i andra omgången, jag gillar inte den funktionen. Men det är jag det.

En del bloggare har som sagt ingen smak! Så varför inte ta en färdig design? Istället för en blogg man besöker en gång och aldrig mer! Jag vet att jag är en urusel designer…………. Så jag försöker inte ens!