… låter som en misshandelshistoria inser jag. hahahaha Men så är det inte alls. Det är bara sånt som händer när det blir vild verkstad… ;-) Vilt sex+min kropp=blåmärken… så är det bara. Har alltid haft lätt för att få det. Men vafasiken… jag kan ju alltid titta på dom, tänka tillbaka och le åt minnet. Söndriga möbler ja… Hans säng är numera officiellt sönderk****ad. Och det var hans mamma som upptäckte det hela… Men nu blir det iaf vila från det vilda livet i en vecka.
Vaknade totalt igentäppt hos The New Lover i morse och insåg fort att det inte var det vanliga morgonsnoret. När jag kom hem så nös jag så många gånger så jag blev yr i huvudet och sedan dess har snoret riskera dränka min hjärna. Att det dessutom känns som om någon tryckt ner två pingisbollar i halsen är ju bara att förvänta. Gaaahhhh!
Alltså… jag vill inte skriva så mycket här just nu om tankar och intryck från helgen.

Helt enkelt därför att det är så totalt, galet barnförbjudet. hehehe Låt mig bara säga att jag har haft det skönt och mysigt hela helgen…
I morgon blir det inget jobb. Ringde chefen som bara sa OJ när han hörde min whiskeyhesa röst, och sa att jag inte kommer i morgon. Money, money, money… Men nä, jag tänker inte fundera på det nu. Jag lever kvar i min och The New Lovers lilla bubbla tills i morgon när veckan börjar.
Atchooooooo! *torkar av skärmen*
Nu ska jag krypa ner under täcket och kolla på ett par avsnitt Vänner innan jag somnar.
Hoppas ni haft en skön helg ni med.