Strö salt

Vi är duktiga att strö salt i våra gemensamma sår! Nu verkar det som till och med våra politiker strör salt, men nu gör vi och sedan gör vi på ett annat sätt. Ok, vi har en pandemi, men vi tar inte i ordentligt en gång för alla och ser till att vi har en egen fabrik som kan fixa vaccin som kan se till att alla kan återgå till det normala. För mig är det att kunna sprina lopp, tävla i veteran idrott, gå och simma och gå och träffa de mina i Köpenhamn, inget av det har jag kunnat göra, men tack och lov har jag kunnat gå till gymmet och träna.

Vi strö r även salt när vi umgås, ibland så för mig ställer min sjukdom till det, jag kan inte fixavissa saker, varför i hela världen kan jag inte få till det att laga MAT, nu har jag beställt en online kurs, alltid nån början……

Nu mördas fler kvinnor än normalt, men varje mördad kvinna är ett misslyckande för vårt samhälle! Och politikernas säger; Fy, vi måste ta tag i det, men snart är det glömt, vem bryr sig om, en kvinna mer eller mindre, så strör dom mer salt i såren….

Sen strör vi salt och tar flyget till solen…..

Previous Post
Next Post
Nu bloggar hon