Allmänt: Kallt och inte roligt när det är ibland snö och nästa dag regn och fukt och barmark, Herr Vädergud, hur ska du ha det?

Måendet: Jag mår oförskämt bra, några neråt men det botades med mera gym!

Träningen: Jag har gått ihop 2cm runt midjan = Underbart! men gått upp i vikt, jag har tydligen fått mer muskler:) Jag har haft roligt på mina pass. Min P.T har lotsat mig till en starkare jag och han lyhörd om jag har något förslag jag vill prova, det ger mervärde i passet tycker jag att få prova något nytt.

Karlshamn: Har utforskat lite mer av min stad, men mycket kvar innan jag känner stan!

Bad: Har badat i Tingsryd på äventyrsbadet, ett underbart trevligt bad! Och jag har provat bodycombat på badet, då man fick en gratis pass, jag är inte sen att pröva sådant….

Växjö: En härlig stad med butiker i min smak, jag gillar sport och djur. Jag har även provat på ett pass: Hardcore, roligt och det var gratis…..

Jag har: Varit och spelat paddeltennis och jag hade en rolig födelsedag:) Det enda jag ser med paddel är att det inte går spela ensam:( Men annars är det kul!

Springa: Jag har anmält mig till 10 lopp, det finns så mycket att välja på här och man kommer ut och får ha roligt, så länge jag tycker det roligt ska jag springa lopp:)!