Hitills har det gått bra sedan jag flyttade 26-11- 2017. Jag har slutat tröstäta. Och mår därmed mycket bättre på länge. Har haft ett “skov” dock. När vi skulle hem och de bestämde att jag inte fick köra min bil! Jag ogillar när nån styr med mig! Jag kommer aldrig flyga från Stockholm igen efter den betan! Och jag har långt minne för sådana saker. Så långt att folk blir arg och tycker jag är fånig. Jag får försöka undvika saker som gör att jag tappar modet! Som när jag inte har kontroll över saker och ting.


Jag har gjort en resa till Dubai. Nu får man ta och se till att man kan komma till Indien nästa år. En dröm jag haft i många år, att få göra samma rundresa som när vi gjorde skolresan 76. Vad tänker jag nu? Hur ser det ut nu?
Livet är bättre här för mig, jag kände mig fruktansvärt ensamt. Och där satt jag och tröståt. Här mår jag bättre. Jag kan träna och om jag känner för det åka in till Karlshamn och gå på biblioteket och läsa, åka hälsa på mina nära. Gå på ridskola och få träffa hästar igen känns så skönt att få vara ryttare igen, jag har saknat det.
Och att kunna ha råd att äta mat, i Ottsjö var det hårt, ville jag ha en tidning så var det till att avstå mat! Jag är uppvuxen med mor som uppmuntrade mig att läsa, läsa en tidning stod högt i kurs hos oss. Sedan hur klarar man mat och 1st. tidning eller 2 veckan på 500 kronor? = Svälta…..


Fast nu känns det bra, slippa oron i magen att inte ha mat. Jag vet, borde sagt något, men eftersom jag vet att alla kör över mig. Så gör jag inte det. Jag behandlas ändå som en mindre vetande idiot! så hålla truten är vad jag gör.
Jag har önskat en kompis till Lucas. Nu börjar jag komma till beslut, det blir ja! Jag vill ha en hund till. Nu står det mellan Boston och fralla eller en pudel. Men beslutet ska kännas rätt i mig, sen får jag leta efter uppfödare.
2018-01-25 Idag var in till Tingsryd och Börjes, vad kul det var! att ströva omkring och kolla in först hästsaker, sedan sportavdelningen och sedan handlade jag lite mjölk, fikade och hittade en tröja jag köpte. Fikat är billigt på Börjes. Bara det en bra sak att åka dit för……


2018-01-26 Idag har lekt privatspanare! Kul:) Men när någon säger: love you so mutch och honey till mig blir jag misstänksam.  Fick ett whats up nummer, liten sökning senare, det gick till scamers! Trala, sen skickade jag länken till min goda vän i USA, som är arme läkare och kolla om det verkligen fanns någon mer det på dom troliga arme sjukhusen, Nada! Sen är det en sak till, jag har flickvän………