Allmänt: Sakta men säkert åt rätt håll, måendet har hittat stabilt läge, verkar hålla? Jag är gladare än jag
varit på flera år. Det känns bättre när man känner sig glad och det rullar åt rätt håll. Jag mår som jag är…..


Ekonomi: Klart livet blir bättre när man får behålla mer i plånboken och inte alla surt förvärvade slantar går
till försäkringar och skattmasen. När man har råd att kosta på sig en kopp kaffe i centrum, man orkar mer då. Och
man har råd att göra mer roliga saker som åka skärgårdsbåten och hyra en stuga i Göteborg för en weekend. Att kunna få en
P.T som kan uppfylla min dröm att åter springa och träna. Då är livet roligt!

Wellness studio: Ett härligt gym som ligger bra till för mig, man dör ju inte av 2 mil till gymmet. Jag trivs väldigt bra,
man känner sig välkommen på Wellness studio. Det är vänligt och ingen tittar snett på en om man inte har bodybuilding kropp. Om man behöver hjälp med något så får man genast hjälp av dom andra på gymmet, det är trevligt. Pratstund? I receptionen kan dom slänga käft en stund med en, det är gott för mitt hjärta, att känna sig sedd. Gruppträningarna är trevliga med bra instruktörer
som peppar en och ger en lite beröm, man vill göra mer då. Vad ordet: Bra jobbat kan göra för att vilja ta i lite mer vid
nästa pass, man behöver lite beröm:) Dock en del slarv, ni kan ta bort era utspridda prylar och lägga dom där ni tog dom
så man slipper springa runt hela gymmet när man vill ha gummibandet…..
Midsommar: Jag tycker och har alltid tyckt det är urbota dumt. Stå där och fåna sig runt en blomförsedd stång! Min mamma försökte få mig att ändra mig, det gick hon bet på, medans far sade stillsamt: Låt hon vara! Sen har inte brytt mig så mycket om det och
midsommar har inte brytt sig om mig heller…..

Måendet: Jag mår bättre och bättre för varje månad, kanske för trivs med mig själv? Många onda minner förvinner ur
mitt medvetande. Skönt att slippa det onda som skavt och många gånger gett mig sömnbrist.
Det skaver inte så mycket i mitt huvud längre och jag mår bättre, mina skitdagar har blivit mindre med att jag kan träna.
Sommaren: hittills varmt och skönt! Jag trivs när det är värme!
Löp jag gjort hittills: Vårruset i Växjö – Så vackert! En härlig bana att ta sig runt och härlig vänlig stämning. Blodomloppet i Karlskrona, fullt med härlig Karma och så trevligt. Men på vissa ställen blev det trångt när 5000? Personer skulle klämma sig genom en grind, inte bra!
Jag har 4st lopp kvar, Runneby, Karlskrona och Karlshamns stadslopp samt Nattpuls ska bli roligt:) Love it!