Måendet: Mår bra, lite neråt, men går att vända fort med hård träning på gymmet, jag klarar av motgångar väldigt bra numera utan att bryta ihop och hamna på sjukan:)

Gym: Det går bättre och bättre, jag har blivit starkare i kroppen och i huvudet, som är en bonus! Har blivit i mitt tycke snyggare i benen…..:) Men min “Fettomage” Vägrar ge sig, SUCK! Vet inte vad jag ska göra att få bort den?? Har kollat och läst olika webbsidor med förslag och gått till livsstils mottagningen för hjälp.

Snart sommar: Jag hoppas på en varm och Massor av att göra sommar, jag längtar efter mina tävlingar, kanoting och upptäcka mer av mitt hem Blekinge. Och få bada i varma sjöar, vad mer kan man önska?

Mitt boende: Snart har jag ett bra kök! Det kommer att göra att fixa mat blir roligare:)

Annat: min älskade granne och jag var till Tingsryd och köpte nya gardiner:) Nu åker tyskarna fula gardiner ut! Och det blir Jag som bort här ordentligt:) Det kommer att bli gladare i mitt hem.