Nu tycker jag det börjar bli urdåligt på Wellness studio Asarum. Det finns allt mindre material att träna med, det är ödsligt tomt i rummet vid gruppsalen, det är väl lika bra dom slutar med det rummet? Det går ju inte träna där längre. Jag har sett det gångna året flera som varit trogna försvunnit, gått till andra gym? Och att några håller sig borta på grund av coronan det fattar även jag.

Men jag kan ju åka till riggen och Tingsryd då för mig är det litet problem, jag har alternativ. Förra året var det personal 3ggr i veckan och tryggt, nu går jag inte dit en fredag kväll, fullt av ungdomar i jeans, i alla fall när jag var där sist, inte för jag är rädd för dom, men hur många har betalt inträde?

Svavel och os! Och vart är föreståndaren? Bryr hon sig om Asarum? En städerska ok, men mer då? Så svavel och os till cheferna som inte bryr sig om Asarum!

Och för ett fanns det: HIIT, och bra med gruppträning att välja på, men igår såg jag ett grupptränings pass till försvann och det passet var det många som var på = Dåligt wellness studio! Att crosspasset på tisdagar försvann förstår jag, coronan, men nått annat då?

Svavel och Os, så det luktar vidbränt ska ni ha!