Jag är tacksam när jag nu tänker efter. Mina 3 år här i Karlshamn har varit bra och jag har utvecklats som människa. Jag har nära till det mesta. Gymmet är för mig viktigt i mitt liv, jag får utlopp för mitt behov att röra sig. Och man mår bra av träningen.

Livet är enklare när man är i balans! Man mår bra och mina hundar är min spegel av mitt mående, mår jag bra så mår dom bra. För dom har livet blivit bättre, här kan dom gå ut så mycket dom vill utom när jag inte är hemma. Jag tror dom trivs med sin tillvaro här. Livet är lättare här:)

Jag ska inte klaga på att det är trist, det är mitt eget fel om jag inte har något att göra. Allt finns här inom räckhåll. Jag kan göra allt jag gillar, åka MC, åka ATV och se mig omkring med min bil från Blekinge ner till Skåne, inget är långt borta här. Jag har min husvagn och min första roadtrip Sverige är avklarad. Dock trist att se TH å sånt dåligt skick, men får hoppas att min resa gör att han får inspiration att förändra sitt liv. Men bland psyksjuka är det tyvärr inte ovanligt att inte bli gammal.

Livet är bra! Jag ser med glädje på fortsättningen av mitt liv i Karlshamn:)