Terapi kanske vi alla behöver mer än vi tror. För mig är terapi att ta en promenad med Lucas, man behöver inte tänka eller vara rädd när man har ett sällskap som gör en glad.

Jag hörde ett bra ordspråk igår: Smärta är bara en tillfällig gäst! Som med träning avyttras!

Jag tror vi alla idag behöver luta oss tillbaka och fundera på vad vi gör med oss själva och vilket samhälle vill vi lämna till våra barn och barnbarn. Och stressa av när jag växte upp var det ingen som skjutsade mig till allt, går det ta bussen eller gå istället? Kan vi hjälpas oss?

När jag tränade längd i Järpen så stannade jag kvar på skolan och passade på att göra evt. läxa och gå på hörnan och fika. När träningen var klar kom mamma, det var ju trots allt 3 mil att åka hem.

Terapi är också för mig att gå på gym och släppa allt och bara vara för stunden. Ta ett steg till och bli starkare och mer aktiv. Mer aktiv betyder att jag kan göra mer i sommar, sommaren är min favorit tid! Bada, Kanota, åka MC och vara ute i naturen, vad mer kan man begära? Så för mig så får det gärna bli sommar hela året runt…… Vinter är bara ett tidsfördriv till nästa sommar…..

Terapi är vara i nuet och närvarande:)