När det någon gång är över, covid-19, kommer du att gå tillbaka till dina gamla vanor/ovanor eller har du ändrat något under pandemin till det bättre?

För mig har lite ändrats! Det enda jag kommer att göra är springa lopp igen! Jag saknar det! Det har ju gått några lopp dock, men det roliga med ett lopp är att få komma ut, har man tur så är nån/några vänner på samma tävlingar, sen är en tävling en motivations höjare i den vardagliga träningen! Man har något att träna för.

Jag kommer att ändra på: Behöver jag köpa allt? Jag har haft tid att tänka efter mer nu, jag som många andra köper mer online numera, har några bra ställen jag gillar, men när man ser tröjan man vill så bara ha, kommer jag att tänka efter då? Det får framtiden utvisa.

Igår köpte jag ett par nya inne tränings skor, vilken skillnad! Sist jag köpte, för 4 år sedan, när dom börjar göra ont då är det dags att byta! Kanske dags att byta mina favorit skor? Har haft dom i 6 år?