En tillbaka blick på det gångna året. Man kan sammanfatta det så här: Ett skit år och trist har många gånger varit. Men man har försökt att ta hänsyn och hållit sig borta från sådant som kan ge en corona! Det vill man inte ha! För många har dött i onödan, det är bra att det kommer en krislag som vi inte haft förut, men den känns i dagsläget uddlös. Folk skiter i den och samlas och åker på skidsemester och allt annat man inte bör om man vill behålla livet.

Vi är kollektivt less, det minsta man kan säga! Jag hoppas att vaccinet blir det underverk vi behöver för att återgå till vardagen, grå vardagen känns så bra just nu. Man längtar tillbaka.

För mig försvann alla löpartävlingar som jag tänkt mig och jag älskar att springa lopp, det ger motivation för att fortsätta träna och må bra, ett mål att ha varje lång vinter, det blev trots allt ett lopp, tack för det och två virtuella, men det är inte detsamma att skubba själv i skogen. Som att höra andra springa och få kraft av andra löpare.

Jag fick ändå med TH på en road tripp ända till Jokkmokk och det var roligt. Jag vill en tripp till när jag får råd uppåt landet, men först vill jag gå min skrivarkurs på Öland och få igång löpandet igen. Välkommen vardag och livets små trivsel resor. Det var roligt att träffa TH, han är bra vän som vet hur man ska resa uppåt landet, jag litade på hans kunskap, en resa med minnen för livet.

Jag vill ha ett bättre 2021:) Och vaccin i armen!