Konstigt att inte diktatorer läser historia och tror dom kan bygga imperier! Historien visar att det inte funkar längre tider att hålla ihop. Nu har vi två diktatorer i vår närhet, båda lika dumma i skallen kan man säga, den ena vill ha makt och tillbaka Sovjet och den andra vill att Sverige ska krypa på knä framför hans önskemål. Tur vi har bra lagstiftning i vårt land och att vara journalist inte något brott, men jag förstår kurdernas rädsla. Inte utan orsak, alla vet vad som händer om dom hamnar i hans klor, no return to life!

Förr eller senare faller diktatorer oftast med rejäl död och våldsam död. Vi får hoppas att dom två snart går ett öde värre än Atlanten till mötes. Vi behöver stabil och värme inte en till….. Som tror jag kan göra vad jag vill och bli nästa Rom imperie!

Jag har tilltro att folket reser sig och står upp för Demokrati och rättvisa, men man kan undra vart USA är på väg! Nu blir det fler kvinnor som dör av illegala aborter och i löndom igen, vi kvinnor får inte tro att vi fått rättigheter för evigt, Fy skäms USA! Jag har dock tilltro att USA:s kvinnor kommer att göra något åt det! Kanske i det tysta och fördolda, i en förtryckt USA!