Sexuella trakasserier är väl inget nytt! Det är bara det nu har vi tidningarna och alla andra medier på vår sida. Det har funnits så länge människan varit på jorden. Det jag hatar är den här som vi kallar Grooming som pågår på våra medier, där barn utsetts för “Grooming är en systematisk process, som för det första kränker barn och för det andra möjliggör att barn kan utsättas för fysiska övergrepp.” som förstör en ung människas tillit till oss som ska skydda och ta hand om dom!

Tjejer ska vara vackra och givetvis ställa upp på lite skoj, det många mens absoluta mening, men så är inte verkligheten! Nu har det varit debatt inom hästvärlden om sex och utnyttjande, inget nytt, det är värre inom trav sektorn, lite sex, hästskötsel och nigen lön, inte ovanligt fortfarande:( ledsamt nog.

Vi kvinnor måste alltid se upp och göra vår röst hörd, även pojkar kan råka illa, men även deras röst måste få höras! Vi vill ha ett samhälle där s Sexuella trakasserier är något som inte finns, en utopi kanske?