Träna och en Skada

Jag är en löpare! och älskar att springa tävlingar. Har varit förskonad från värre skador. Att kunna träna vid min ålder ger näring åt själen. Att kunna träna utan skador är en helig graal, men jag har en kompis som brukar dras med skador, Alltid är det nått som krånglar, nu senast hennes knä. Jag säger: Gå till doktorn och doktorn ordinerar vila! Och det varar typ: två dagar, sedan måste hon bara röra på sig, hon säger: Jag blir tokig på att inte få springa!

Jag förlåter henne och tar en lång promenad med henne och vi pratar om allt, när man tar en promenad med henne, är det bäst att ta med fika, det brukar bli några timmar………….

Jag fick häromdan tips om en klinik som kan hjälpa henne med hennes knä, lite tröttsamt att springa ensam. Idrott och skador hör samman på henne! idrottsskadeexperten som finns på flertalet ställen i vårt avlånga land. Hennes knä kan bli bra, det önskar jag, en knäskada är inte att leka med!

Så vi kan springa långt och länge igen tillsammans.

Previous Post
Next Post
Nu bloggar hon