Att träna är min melodi, jag mår bra att träna, livet är enklare när man orkar. Igår tänkte jag på hur i all värden kunde jag misshandla mig så rejält så jag blev överviktig, men gjort är gjort. Varje dag tränar jag på mitt gym, jag trivs bra där, bra utbud at gruppträning och P.T:s som hjälpt mig nå mitt mål, ett smalare liv i harmoni med mitt inre. Vad mer behöver man?

Jag är starkare än jag varit dom sista 30? åren kanske, jag har lite kvar, sommaren mål är att behålla vikten och inte gå tillbaka till dåliga matvanor. Att inte falla i slöfocks-mat fällan. Hittills har det gått bra. Lite godis åker dock ner, tyvärr blir jag inte bättre än så.

Träningen har haft en positiv inverkan på kropps hållningen, jag går upprätt numera. Jag känner mig stark, det är en känsla jag älskar. Jag ser bättre ut trots det är en liten bit kvar, men det kommer. Jag har mitt sommar mål nu som är mitt focus.

Träningen har gjort så jag fått kompisar. Jag gillar det, några att prata med som pratar samma språk! att träna är en livsstil för mig. Livet har fått mening, förut när jag hade islandshästar var det meningen med livet, nu har jag Zorro och hundarna och katten – gör livet komplett med en daglig dos träning.