2018-12-01 F.M: Promenad med Lucas, 1km.


2018-12-02 Crosstraining i Asarum, tog det jobbigt – Min viktväst! Allt blir tyngre och jobbigare med den, men kul:) Det var ett kol pass med mycket styrka.


Fotnot: När jag använder viktvästen 1 vecka så känns nästa vecka lekande lätt……


2018-12-03 I km promenad med Lucas


2018-12-04 1 km promenad med Lucas. Kväll: Crosstraining i Asarum: Blev kul med några nya övningar att “plåga” sig med, magen fick sig i alla fall en rejäl omgång!


2018-12-05 F.M: 1km promenad med Lucas. Kväll: 3D träning i Asarum: Blev en riktig “Kärringdräppare” och jobbigt,, men så kul när det jobbigt och så skönt att kliva in i duschen efteråt, man känner sig så nöjd:)


2018-12-06 F:M: 1km promenad med Lucas. Kväll: Crosstraining i Asarum, gick hyffsat, blev dock lite trött när vi kom till sista delen magen, men jag krigade så gott jag kunde:)


2018-12-07 F.M: 1km promenad med Lucas. Kväll: Body balance i Karlshamn, inte jobbigt, men GUD! så skönt:)
2018-12-08 Promenad md Lucas 1 km.


2018-12-09 Crosstraing i Asarum: Blev bra! Men behöver nog lite mer vikter för att bli svettig? Det kändes skönt efteråt. Trivs så bra på Wellness Studio:)  Kväll: Promenad med Lucas 1km.


2018.12-10  Promenad med Lucas 2 km.


Fotnot: Den här magen och dess Fett! Påverkar min självkänsla:( Jag tycker det hemskt att se sig själv när man går förbi speglarna på gymmet och ser magen sticka ut och säga: Jag tänker inte lämna dig, jag trivs här och förstöra ditt liv!!……


2018-12-11 F:M: Promenad med Lucas 1 km. Kväll: Crosstraining i Asarum: Blev jätte skoj:) Var verkligen i ett s.k: “Flow” Allt gick så lätt och jag var på hugget i varje övning eller block som vi gym folk säger.  Jag cyklade dessutom 1 timme före….


2018-12-12 På sjukan och gav blod, fortfarande lite för högt blodtryck: 157 / 80, men på väg nedåt i alla fall:) E.M: 1 km promenad med Lucas.


Fotnot: Det påverkar ens självkänsla med ett en “Fettomage” som sticker ut, men med lite mer gym så….


2018-12-13  P.T Pass med min nya P.T (Nr:1). Mina gamla är på vilohem…….:) Det blev ett kul, men jobbigt pass, vilket jag gillar! Först en mjukstart med, musle up men näsan över pinnen med lite hjälp från min P.T. Sen blev det lite fot och armar för slutligen lite roligt med…..Boxning med lite benspark, snabba fötter och slå i stora repet, en straff fick jag = Armhävningar, jag tycker det är kul med lite typ: straff, blir ju lite mer spets i träningen sen avslutade vi passet på den nya maskinen, släden: Wow! Vad jobbigt, men käkar fett! Vilket jag vill:) Ett roligt men jobbigt pass, som det ska vara när man har P.T.  På kvällen stupade jag i sängen och slocknade vid 19.10……..(= P.T:en JM har gjort ett bra jobb med kärringen….) Ska bli kul med nästa pass.


2018-12-14 Promenad med Lucas, 1 km.


2018-12-15 Tabata, var ett tag sedan. Man har haft lite att göra! Passet var: Skoj! Med nya rörelser och musik, en el jobbigt och en del gör skönt jobbigt som det ska vara, dock var det ett tag sedan jag tog ett tabata pass.


2018-12-16 Crosstraining pass i Asarum, kul och inspirerande pass, men för kort……:)


2018-12-17 Promenad med Lucas, 1km.


2018-12-18  F.M: 1km promenad med Lucas. Kväll: Crosstraining i Asaum: Var kul men kändes lätt i varje övning, hade verkligen ett “FLOW” i passet.  MEN Jag tog fel på dag, min skalle hade fått för sig att det var Onsdag! och när jag kom på det, var jag omklädd och klar…..Så: Jag kom VÄLDIGT! för tidigt, undrar om jag cyklat så länge förut?


Fotnot: Jag har fått en nytändning med mina P.T, var bra för mig att byta tränare, jag ser mig själv utan fettomagen om ett tag, jag kommer att ha lärt mig mer. ag vet ju redan att kan mer än vad jag själv tror.


2018-12-19 F.M: 1 km promenad med Lucas.  3D pass i Asarum: Blev jobbigt, men kul:) Jag försökte ta ut det jag hade. Rätt nöjd med mig själv…..:) Ett pass där försökte mig på så tunga fria vikter jag orkade, man måste öka vikterna och inte stanna kvar och bli bekväm!


2018-12-20 F:M: 1 km promenad med Lucas. E.M: P.T Pass (Nr:2) med min tränare, lyxigt att få ha egen “slavdrivare”….Man får en kick och kommer vidare i sin träning mot målet jag satt upp.  Passet var: Superroligt! Men tufft, något jag gillar när svetten rinner och man känner att jag KAN! Då trivs jag. Men min balans är inte den bästa…Något att träna mer på, men ändock bättre än förut!!!! Jag har fått en nytändning med min nya P.T: JM. En tränare som förstått att jag gillar lite typ: “straff” Det gör min hjärna alert och så är det jädrans roligt och ger en kick i träningen. Släden är skitjobbig, men äter fläsk! vilket jag vill. Trots att den är skitjobbig så gillar jag utmaningen i den att ta i allt vad kärringen tål. Ser framemot nästa träning.  Har även provat på Paddel tennis med min bästis Lisa så sjukt roligt, men jobbigt….


2018-12-21  1km Promenad med Lucas:) Och spabad….


2018-12-22  Tabata pass i Karlshamn, blev ett riktigt rävgift för fettvalkarna! Jag kände mig nöjd efteråt och skönt avslappnad. Ett tufft pass där man får ta i för att kunna få ut det man vill av passet. Så härligt inombords:)  Kväll: 1 km promenad med Lucas.


2018-12-23  Crosstraning i Asarum: Första varvet kändes segt, men efter pausen så lossnade det och det gick alldeles för fort:)  Allt när jag tycker det är roligt så går tiden för fort:)


2018-12-24  1km promenad med Lucas.


2018-12-25 Crosstraining i Asarum, det gick som en dans! Kändes skitlätt och allt gick bra:) Jag hade inget som kändes som om “Jag kan inte” i passet. Roligt!


Fotnot: Jag börjar komma över tröskeln “Jag Kan Inte!” Känns så härligt när man vågar försöka i varje moment som kan se svårt ut, jag vågar ta för mig i varje enkild övning med andra ord: Ett STEG till i rätt rikning!


2018-12-26 1km promenad med Lucas på förmiddagen. Kväll: 3D pass i Karlshamn: Blev kul och inprierande, men jag tyckte det bitvis gick tungt, men på slutet lossnade det och superbra. 3D har verkligen gjort mig stark i mina ben, men fortfarande lite ostadig i vissa övningen, men det kommer väl?


2018-12-27 P.T pass ( NR:3) i Karlshamn: Blev ett pass för armar, fick verkligen bekänna färg! Och tog i allt vad jag hade, var kul, man kommer att bli stark…..:) På slutet var jag verkligen seg i armarna, i boxning, fick bita ihop och kämpa, men f?n den som ger sig, avslutade passet med släde – drag, ökade några meter, sista biten tog verkligen nånstans…….. Jag kände inget speciellt i armarna förrän jag kom hem, men till kvälls tv: en då jäklar anamma! Gjorde det ont, med andra ord jag hade det ofantligt roligt på passet:)………


Fotnot: Kändes som jag tagit ett pytte steg igen, jag kände mig motiverad och stark, ja så stark man nu kan vara med den träning jag gjort, men känslan är mysig! Jag trivs med min nya P.T, han är hård = Vad jag vill ha! Och han kan ta ut mer än jag tror att jag kan = Bra känsla! Min gamla var också bra:) 


2018-12-18 1km Promenad med Lucas. Och min tjej (Särbo) har roligt åt mig…..jag har lite ont…….

.
2018-12-29 Tabata i Karlshamn, kändes lite lättare än förra passet, det var mycket ben:) Och före tog jag och cyklade 1 timme. Men måste fråga min P.T hur jag får till det där tuffa passet på släde workouten. Men man kan se mycket på ett gym…. Borta vid fria vikterna stod en man och kolla in sig själv i speglarna ordentligt, vänster sida, höger sida, sen tog han av sig t-tröjan och Vänster sida,  hmmm, Armar?  Höger sida, sen drog han upp shortsen och kollade benen, och jag tänkte: Undrar om han tar av sig shortsen med?……….