Jag började för 4? år sedan att tänka på att måste göra något åt min situation. Jag vägde 98 kg och dagen bestod av En påse ostbågar och sitta framför tv: en hela dagarna, det var ohållbart om man vill ha långt liv. Jag började träna, första målet var att gå runt huset 3ggr om dagen. Jag orkade inte mer.

Jag hade en som skötte min ekonomi då, jag hade legat på psyket i ett år, så dåligt mådde jag. Jag vill träna, bra sade hon och köpte dom första tränings kläderna åt mig, en tränings tröja, en par tights och minaskor fick duga. Fick av kommunen, ett par som jag började med två dagar träning på mina villkor, vi simmade, vi tränade på gymmet i Åre, jag fick min första P.T.

Eftersom jag tränade så försvann fettet från mig, men jag köpte först billiga shorts, tights, det var inte det bästa, dom höll dåligt, efter några tvättar såg som ut som dom kom från 50-talet! Nu har jag fått större krav på kvalitet och hållbarhet när det gäller mina tränings kläder, jag köper på mina träningskläder med tanke på kvalitet och personligt bemötande, vad mer behöver man?