2017-01-02 Var första gången på nya gymmet S.A.T.S i Åre, inte lika mycket prylar som gamla gymmet, men prylarna är nya och i bra skick. Jag har bytt av den enkla anledningen: Man får bad med på köpet, morgon sim utan allt för många i vägen. skönt! Lite rädd efter mitt rygg ont, men tog det lugnt och bygger upp mitt självförtroende igen. Det får ta den tid det tar. Vill aldrig ha mer så ont i ryggen igen.

2017-01-11 Andra träningspasset på SATS Åre. Det är lite med prylar, när man är bortskämd med Sportsgym. Men det ju inte antal prylar som gör träningen effektiv utan hur man använder dom. Det är två bra gym i Åre. Fast jag vill också kolla in Fjällfysiken i här i byn, kanske kan det bli ett alternativ? Jag gillar dock att man kan simma och på sätt utöka min träning.

2017-01-12 Promenad med Lucas till vändplan. Lite kyligt:)

2017-01-25 Träningen Gick bra!

2017-01-26 Lång härlig promenad med Lucas, gick “Jackbacken” upp. Den känns inte så jobbig nu för tiden.

2017-01-31 Tränade på Sportsgym med min PT(NR:1 av 10) (personliga tränare) Jag hade lite boxning på schemat. Jag gjorde marklyft: 30 Kilo!!! Jag kände mig inte trött när jag kom hem, läste klart boken om KISS, Black Diamond, inte för det var nått jag inte visste…Men den är läst nu. Men mitt i natten, fick jag ont och världen sendrag……träningen? Men jag mår bra av träning. Och nått vettig måste man göra. Ska ta en promenad idag med Lucas, nu när vädret ger mersmak. Så härligt att orka gå en promenad med Lucas.

2017-02-07 Igår var jag på gymet och min P.T körde stenhårt med mig:) Svetten rann på mig, men det känns SÅ bra, när man får ta i ordentligt. Men får fortfarande inte till vissa rörelser. Det har med min MC olycka att göra. Men med träningen har balansen blivit bättre och dom rörelser jag inte får till nu – Det kommer!

2017-02-09 Var igår och tränade med mina kontaktpersoner. Det kändes inte som jag tog i ett Dugg! Men var tvungen att åka hem en sväng innan Onsdagsgruppens träff, då började det göra ont både här och där. Och jag blev så trött, “jag går lägger mig en timme” 3 timmar senare vaknade jag upp……
2017-02-13 Tänkte på en sak, När jag hade tränat med Pt förra Måndagen. När jag kom och varit på toa, så luktade jag: Kemifabrik! Att alla piller jag stoppat i mig för att bli OK, sitter så j*kla fast i ens lever, känns olustigt!

2017-02-14 Var på gym i Måndags och min PT körde hårt med mig. Jag ligger på gränsen vad jag klarar av, men det känns ur bra! Det är ju det som är meningen med PT att man ska ta ett steg längre än vad man tror är möjligt. Det finns dock några småsaker att jobba på, som att hoppa jämfota upp på en burk, kan ju tyckas vara småsak. Men att hjärnan att lita på att jag kan är värre, men det ska gå – hjärnan vill inte alltid! Min MC olycka som gör vissa saker svåra. Som att koordinera en enkel rörelse, men det kommer att gå! Skam den som ger sig.

2017-10-24, Var igår till PT Och han körde slut på mig! Fortfarande problem med Balansen, men det går åt rätt håll, bit för bit faller bitarna på plats! Jag blir starkare för varje pass som jag tar i gymmet.

2017-02-25 Blev ju alla fall en promenad till Affären med Lucas, får det inte att funka, det där med promenad / varje dag!